Garance  kvality a férové ceny.

Interierové dveře CzechDoor

O značce CZECHDOOR

Společnost CZECHDOOR se již více než 30 let specializuje na výrobu interiérových dveří a zárubní z masivního dřeva. Díky špičkovým výrobním zařízením a německé technologii dosahují produkty značky nadstandardní kvality. Firma klade důraz na ekologii, používá čisté barvy a laky od renomované firmy ADLER.

Produktové Řady Interiérových Dveří

Modern (F a FR)

Řada Modern nabízí prosklené i plné dveře z masivu. Jsou charakteristické plochými výplněmi a jednoduchou profilací, což z nich činí ozdobu každého moderního interiéru. Tyto dveře jsou dostupné v různých typech dřevin, jako jsou smrk, borovice, olše a dub.

Elegance

Dveře z řady Elegance kombinují moderní design s luxusním vzhledem. Jsou dostupné ve 26 druzích dřeva a lze je nabarvit na libovolnou barvu podle požadavků zákazníka.

Klasický Styl (FS)

Řada Klasický styl přináší bohatě zdobené dveře, které evokují atmosféru dávných dob. Tyto dveře jsou vhodné pro interiéry, kde je kladen důraz na detail a estetiku.

Bílé Dveře

Bílé dveře od CZECHDOOR představují nadčasovou eleganci a moderní vzhled. Jsou ideální pro světlé a vzdušné interiéry, kde vynikne jejich jednoduchost a čistota.

Služby a Výhody

CZECHDOOR nabízí odbornou poradenskou činnost, dopravu a montáž dveří. Firma také disponuje službou, která zaručuje individuální přístup k zákazníkovi a výrobu dveří na míru podle jeho požadavků. Výrobky jsou dostupné ve více než 340 modelech, což zajišťuje široký výběr pro každého zákazníka.

Pro pohodlnější výběr se prosím zastavte v našem Showroomu.