Garance  kvality a férové ceny.

Dřevěné venkovní terasy

Dřevěné terasy Pechar

Dřevěné terasy značky Pechar jsou známé svou vysokou kvalitou a širokým výběrem exotických dřevin. Společnost Pechar se specializuje na dovoz tropického dřeva již od roku 1992, a nabízí především terasy z materiálů jako bangkirai, massaranduba, ipe, a teak. Tyto dřeviny pocházejí z Jižní Ameriky, Indonésie, Kanady, Finska a dalších oblastí.

Hlavní druhy dřeva, které Pechar nabízí pro terasy:
  1. Bangkirai: Velmi odolná a tvrdá dřevina z Indonésie, ideální pro exteriérové použití. Její světle hnědé až žluto-hnědé zbarvení přirozeně tmavne a přechází do šedo-stříbrného odstínu. Bangkirai je oblíbený díky své trvanlivosti a vhodnosti pro zatěžované konstrukce​ (Pechar).
  2. Massaranduba: Tato dřevina je známá svou červenohnědou barvou a vysokou tvrdostí. Pochází z Jižní Ameriky a je ideální pro ty, kteří hledají dřevo s dlouhou životností a odolností vůči povětrnostním vlivům.
  3. Ipe: Ipe je jedna z nejtvrdších dřevin na trhu, s vysokou hustotou a odolností proti hnilobě. Díky své tmavě hnědé barvě a elegantnímu vzhledu je velmi populární pro luxusní terasy.
  4. Teak: Tradiční volba pro exteriérové aplikace, teakové dřevo je známé svou odolností vůči vodě a povětrnostním vlivům. Pochází hlavně z jihovýchodní Asie a nabízí nádherné zlatohnědé tóny.

Společnost Pechar poskytuje nejen široký výběr dřevin, ale také komplexní sortiment příslušenství a doplňků pro montáž a údržbu teras, což zahrnuje i poradenství a technickou podporu. Dřevo je vždy kvalitně zpracováno a dodáváno ve formě prken připravených k instalaci​ (Pechar)​.

Pro pohodlnější výběr se prosím zastavte v našem Showroomu.