Garance  kvality a férové ceny.

Průmyslové dveře Hörmann

O značce Hörmann

Hörmann je přední výrobce dveří, vrat a zárubní v Evropě. Firma nabízí širokou škálu produktů, včetně průmyslových ocelových dveří, které se vyznačují vysokou kvalitou, funkční bezpečností a dlouhou životností. Hörmann klade velký důraz na ekologickou udržitelnost a všechny produkty jsou CO2 neutrální.

Multifunkční Ocelové Dveře

Hörmann nabízí multifunkční ocelové dveře, které jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Tyto dveře jsou dostupné jako jednokřídlé i dvoukřídlé a mohou být vybaveny prosklením. Multifunkční dveře jsou odolné proti povětrnostním vlivům a mají dlouhou životnost. Jsou ideální pro nevytápěné vedlejší budovy, přístřešky na zařízení a skladovací prostory.

MZ Thermo46 a MZ Thermo65

Tyto modely nabízejí vynikající tepelnou izolaci díky přerušenému tepelnému mostu. Jsou vhodné pro sklepy, vytápěné vedlejší budovy, garáže s přístupem do domu a domácí dílny. Dveře MZ Thermo46 poskytují až o 49 % lepší tepelnou izolaci než běžné multifunkční dveře (Hormann.cz).

Protipožární Dveře

Hörmann vyrábí několik typů protipožárních dveří, které splňují nejvyšší bezpečnostní standardy. Například protipožární dveře H8-5 jsou oblíbené pro použití v kotelnách a místnostech s olejovými nádržemi. Tyto dveře poskytují maximální bezpečnost a dlouhou životnost.

H3D

Multifunkční dveře H3D jsou navrženy pro přechod z garáže do domu. Splňují požadavky na protipožární ochranu a mohou být vybaveny dalšími bezpečnostními prvky, jako je utěsnění proti zplodinám a bezpečnostní sada WK 2 (Hormann.cz).

Další Varianty
  • Zvukotěsné dveře: Hörmann nabízí protihlukové dveře s hodnotami zvukové izolace až 61 dB, což je ideální pro prostory, kde je důležité zadržet hluk.
  • Bezpečnostní dveře: Tyto dveře jsou testovány a certifikovány podle evropských norem a poskytují vysokou ochranu proti vloupání (Hormann.cz).

Pro pohodlnější výběr se prosím zastavte v našem Showroomu.